Diensten A.S.I. Productiebedrijf

A.S.I. heeft veel ervaring in: inpakken, ompakken, schroeven, boren, tappen, lijmen, monteren, stikken, en bekleden.
A.S.I. denkt inventief, innovatief, flexibel en gedreven mee in de wensen van de opdrachtgever om te zorgen voor oplossingen die tijd en geld besparen.

Assemblage & Montage

Of het nu gaat om kleine of grote onderdelen, voor assemblage van producten, draaien de medewerkers van A.S.I. hun hand niet om. A.S.I. is gedurende jaren al trouwe partner van o.a.: Minkels Bv- TwinAir Bv- VDL modules industrie Bv – Igopost – Led-e-lux – PPE Prevent – Kierr

A.S.I. Productie Bv assembleert met zorg o.a. de volgende artikelen:
Luchtventilatie platen (boren- poppen- schroeven) voor in server kasten
Geleiderails onder draaiplateau assembleren (Boren- schroeven- uitrichten- en afstellen).

A.S.I. is in staat om veel montage- opdrachten te doen, daar waar toepassingen gevonden moeten worden om deze montage mogelijk te maken, Heeft A.S.I. de kennis en het vakmanschap om hier een goede oplossing voor te vinden. Door overleg met U als opdrachtgever kunnen wij het proces dikwijls aanpassen zodat er tijd valt te verdienen.

Lees meer

Inpakken

Inpakwerk dat er deugdelijk en netjes uitziet, dat is waar A.S.I. voor staat.
Met kwaliteit, passie en prestige, flexibiliteit en techniek kunnen wij elke klus aan. Denk hierbij aan: gripzak verpakkingen.- doosverpakkingen- promotieverpakkingen etc. etc.

Lees meer

Stikwerk

Wij hebben een goed geoutilleerd en modern machinepark in de merken Brother en Adler stik en 2 nld en lockmachines staan zowel voor het fijne stikwerk als het zwaarder 3-voud stikwerk voor de industrie. Hierop maken wij grote zeilen voor de reclame wereld, voor de brandveiligheid, EHBO poppen, Snijbeveiligings doeken voor de brandweer etc. etc.

Lees meer
Stikwerkzaamheden, ASI Beek en Donk,

Kunnen wij iets voor u betekenen?